Verkoop appartementen en eengezinswoningen Knarrenhof stagneert

Hoewel het Knarrenhofproject in Noorderhaven langzaamaan vorm krijgt, is de verkoop van de laatste acht appartementen en eengezinswoningen tot stilstand gekomen.

Midden tussen de woningen komt een hofje met een gemeenschappelijke ruimte genaamd Het Hofhuys. Volgens duo-voorzitter Brenda Reyne komt dit project niet in gevaar omdat conform de voorwaarden meer dan 70% van de woningen al is verkocht. Het zou echter jammer zijn als bij de opening  in 2022 niet alle woningen bewoond zijn.

Ook de grote commerciële ruimte van 300 vierkante meter staat nog steeds te koop. Een artsenpraktijk, apotheek of fysiotherapiepraktijk  op die plek zou heel goed passen in het totaalplaatje.

De toekomstige bewoners die al bekend zijn komen uit Zutphen en andere plaatsen in Oost-Nederland, maar ook een groot aantal mensen uit het westen van het land, met name  Amsterdam, Leiden, Delft en Gouda. Zij zijn inmiddels  al druk bezig om via Zoom en andere internetkanalen  contact te leggen en plannen te maken voor  deze unieke plek in Zutphen.